Twee slaapkamer appartement


Den Vader

In het zomerhuis van de boerderij vindt u het vierpersoons appartement Den Vader. Dit appartementen heeft op de benedenverdieping een compleet ingerichte woonkamer, keuken en badkamer met douche en toilet. En op de eerste verdieping twee ruime tweepersoons slaapkamers.

Door in elke slaapkamer een bed bij te plaatsen is het appartementen ook geschikt te maken voor zes personen. Vanaf uw eigen terras heeft u een prachtig uitzicht over de boomgaard, de dijk en de weilanden.

 

De Boerenknecht en De Dienstbode

Op eerste verdieping van de boerderij liggen de vierpersoons appartementen De Boerenknecht en De Dienstbode. De appartementen liggen naast elkaar, op dezelfde verdieping als de recreatieruimte.

De Boerenknecht en De Dienstbode zijn volledig gelijkvloerse appartementen met ieder een woonkamer, open keuken, twee slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over de dijk en de weilanden rondom de Sint Nicolaashoeve.

In elk appartement kan in één slaapkamer een extra bed worden bijgeplaatst.

 
 

‘t Koetshuis

De oude wagenschuur van de Sint Nicolaashoeve is omgebouwd tot het vierpersoons appartement ‘t Koetshuis. De woonkamer, keuken en de badkamer met douche en toilet zijn op de benedenverdieping. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over de polders rondom de Sint Nicolaashoeve. Op de eerste verdiepingen bevinden zich de twee ruime slaapkamers.

Het is mogelijk om in elk van deze slaapkamers een bed bij te plaatsen, ideaal voor gezinnen met kinderen. Bij dit appartement hoort een eigen terras dat aan het terras van het appartement Jan Nederstadt grenst.

 

Kenmerken

  • Twee tweepersoons slaapkamers.
  • Eén of twee extra bedden per appartement mogelijk.
  • Eénpersoons boxspring bedden 2,10 meter lang.

 

ReserverenWilt u meerdere appartementen tegelijkertijd boeken of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.


Delen: