Route


De Sint Nicolaashoeve is met de auto vanaf de A2, A4 en A12 eenvoudig te bereiken. Reist u met het openbaar vervoer dan is Alphen aan de Rijn het dichtstbijzijnde NS station.

 

Auto

Google MapsVanuit de richting Rotterdam of Utrecht neemt u op de A12 de afslag Bodegraven (N11), bij Alphen aan den Rijn volgt u de N207 richting Nieuwkoop. Vervolgens neemt u de N231 richting Nieuwkoop en vanaf Nieuwkoop richting Nieuwveen tot aan de afslag Nieuwveen. Gelijk rechtsaf Nieuwveen in en net voorbij de voetbalvelden rechtsaf de Hogendijk op. Dit is een doodlopend weggetje met aan het einde van de weg de Sint Nicolaashoeve.

Vanaf Den Haag neemt u op de A4 afrit 6a Zoeterwoude Rijndijk. Dan volgt u de N11 tot aan de afrit naar de N207 bij Alphen aan den Rijn. Volg de N207 richting Nieuwkoop. Vervolgens neemt u de N231 richting Nieuwkoop en vanaf Nieuwkoop richting Nieuwveen tot aan de afslag Nieuwveen. Gelijk rechtsaf Nieuwveen in en net voorbij de voetbalvelden rechtsaf de Hogendijk op. Dit is een doodlopend weggetje met aan het einde van de weg de Sint Nicolaashoeve.

Vanaf Amsterdam neemt u op de A4 afrit 3 Hoofddorp en volgt u de N201 richting Aalsmeer. Neem vervolgens afslag Nieuwveen en op de N231 neemt u opnieuw afslag Nieuwveen. Daarna gelijk rechtsaf Nieuwveen in en net voorbij de voetbalvelden rechtsaf de Hogendijk op. Dit is een doodlopend weggetje met aan het einde van de weg de Sint Nicolaashoeve.

Vanaf Amsterdam of Utrecht kunt u de Sint Nicolaashoeve ook bereiken via de A2. Neem op de A2 afrit 4 Vinkeveen en volg de N201 richting Vinkeveen. Neem de afslag Nieuwveen en ga de N231 op. Neem op de N231 de afslag Nieuwveen. Daarna gelijk rechtsaf Nieuwveen in en net voorbij de voetbalvelden rechtsaf de Hogendijk op. Dit is een doodlopend weggetje met aan het einde van de weg de Sint Nicolaashoeve.

 

Openbaar vervoer

De TreinVanaf het NS station Alphen aan den Rijn rijdt buslijn 147 via Nieuwveen naar Amstelveen. Uitstappen bij de halte RK kerk in Nieuwveen. Reisduur is zowel vanaf NS station Alphen aan den Rijn als vanaf busstation Amstelveen ongeveer 40 minuten.

Vanaf de bushalte RK kerk in Nieuwveen loopt u 50 meter richting het dorpcentrum en gaat u linksaf het Sint Nicolaaspad op. Dit pad komt uit op de Hogendijk waar u linksaf gaat en vanzelf bij de Sint Nicolaashoeve uitkomt. Vanaf de bushalte is het 200 meter lopen.

 

Meer informatie

Voor meer informatie zie:


Delen: